Paperfuel Shop
15 december 2017

Serious lettering for 3FM Serious Request


Meer dan 20 Lettering Creatives met één gezamelijk goed doel! Op vrijdag 22 en zatedag 23 december gaan wij, het Serious Lettering Team in Apeldoorn LIVE handletteren voor jou!! En dat alles in het kader van het goede doel van het 3FM Serious Request; het Rode Kruis helpen om ouders en kinderen te herenigen. Wereldwijd zijn meer dan 4 miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict. Wij helpen mee door geld in te zamelen met onze gezamelijke passie, handlettering! Je vindt ons in Winkelcentrum Oranjerie midden in Apeldoorn, enkele straten van Het Glazen Huis vandaan.

Ik ben er zelf op vrijdag 22 december van 12.00 – 17.00 en neem onderstaande poster mee. Voor 10,- euro handletter ik je naam erboven zodat je een hele persoonlijke poster mee naar huis kunt nemen. Daarnaast kunnen we ook handletteren op spullen die je zelf meeneemt en ik kan uiteraard ook je ‘Handlettering doe je zo!’ boeken voor je signeren in ruil voor een donatie.

KOM JE OOK?
Check het evenement en blijf op de hoogte >

Ook zijn er vele online acties van de Handlettering Creatives. Volg ons op social media via #SeriousLettering, schrijf je in voor de nieuwsbrief op www.seriouslettering.nl

DONEREN
Maak kans op mooie prijzen door €2,50 te doneren of een veelvoud daarvan op onze 3FM pagina https://kominactie.3fm.nl/actie/SeriousLettering ovv Lootjes Prijzenpot om kans te maken op een complete Tombow DualBrushpenset, schrijf- en schildermaterialen en meer! Je ontvangt binnen 2 werkdagen een emailbevestiging van jouw lootjes aankoop (vergeet niet te vermelden: lootjes Prijzenpot)


Deze persoonlijke poster is te koop voor slechts 9,99 euro in mijn shop.
Je kunt aangeven bij het bestellen welke naam er boven moet komen. Kopen kan hier >
De gehele opbrengst gaat naar Serious Request. Met dank aan PeterPrint voor het drukwerk.

< Back to overview